Direct la continutul paginii »

Fastener Limited SRLInfiintata in anul 1991, avand ca obiect de activitate importul si distributia de organe de asamblare, societatea comerciala FASTENER LIMITED srl, este unul dintre cei mai important furnizori de organe de asamblare, oferind gama cea mai complete din acest domeniu cu cel mai bun raport pret/calitate/servicii.

Gama de produse cuprinde: suruburi metrice, piulite, saibe, dibluri universale, dibluri pentru fixat izolatii, suruburi pentru lemn, cuie din otel calit pentru beton, suruburi si dibluri preasamblate pentru montaj gipscarton, conexpanduri si ancore bolt de mare incarcare

Obiectivul firmei Fastener Limited srl, il constituie preocuparea permanenta de a veni in intampinarea exigentelor si nevoilor clientilor nostri, acesta reflectandu-se in calitatea foarte buna a produselor pe care le importam de la cei mai mari producatori, precum si a preturilor deosebit de avantajoase pe care le practicam.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fastener Limited SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fastener Limited SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fastener Limited SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.149