Direct la continutul paginii »

Izomat SA



Fiind unul din cei mai vechi producători de materiale pentru izolații, IZOMAT S.A. reușește astfel în cei peste 37 de ani de prezență pe piața din România să se impună prin profesionalism, creativitate și prin îmbunătățirea continuă a calității produselor, acumulând în același timp o vastă experiență în domeniu. Societatea dispune de trei secții de producție fiind la sfârșitul anului 2010 unica producătoare de vată minerală bazaltică din România. Pentru asigurarea unei cât mai bune colaborări, compania noastră dispune de logistică proprie și transport.

Secția de vată minerală bazaltică cu o capacitate de producție de 10.000 tone/an, producție care a fost aproape dublată în anul 2008, an în care am inaugurat o noua linie de producție cu o capacitate de peste 6000 tone/an dându-ne astfel posibilitatea de a produce toate tipurile de vată minerală bazaltică, cu densități cuprinse intre 40 kg/mc şi 200 kg/mc.

Secția de împâslituri din fibră de sticlă cu o capacitate de producție de 20 milioane mp/an, a fost complet retehnologizată în anul 2004, producând in prezent, împâslituri din fibră de sticlă cu gramaje cuprinse între 50 gr/mp şi 110 gr/mp.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Izomat SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Izomat SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Izomat SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.071