Direct la continutul paginii »

Fredi SRLObiectul activitatii curente il constituie producerea si comercializarea de articole din sticla pentru menaj, a produselor din sticla artizanala, a produselor de tip Galle, a celor din sticla pictata, articolelor Tiffany si vitraliilor si a corpurilor de iluminat. Aceste articole sunt destinate atât exportului cât si pietii interne.

Societatea a luat fiinta în anul 2000, natura capitalului fiind capital integral privat, 100% românesc.
Societatea are sediul social pe strada Buciumului nr. 13C/9, localitatea Onesti, jud. Bacau, iar punctul de lucru si birourile sunt situate pe strada Garii nr.3, localitatea Onesti, jud. Bacau.

Societatea are in dotare urmatoarele: cuptor de topire cu functionare continua cu 4m suprafata baziunlui de topire, cuptor de recoacere cu banda transportoare, decalotoare la cald si la rece, slefuire si lustruire mecanica si termica, decorare prin matuire si pictura cu coloranti organici si acizi minerali.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fredi SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fredi SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fredi SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.541