Direct la continutul paginii »

Pago Labelling SRLDe la înfiinţarea în 1896 ca societate unică, compania s-a transformat prin creştere continuă într-un grup cu activitate pe plan internaţional, cu peste 1.100 de angajaţi.

Compania dinamică este deţinută majoritar de familia Saluz.

Pago este lider mondial în furnizarea etichetelor şi sistemelor de etichetare. Pago acoperă întreaga gamă de etichetare de la etichete autocolante , etichete termocontractibile (sleeve) până la maşini şi software de etichetare şi sisteme de control al fluxului de mărfuri.

Pago oferă soluţii complete pentru:
-Etichete
-Sleeves
-Broşuri
-Tehnică de etichetare
-Solutii de marcare şi urmărire:
-Servicii.

Pago vă oferă suplimentar proiectare şi dezvoltare de produse specifice clientului, consultanţă de specialitate, asistenţă tehnică, concepte de logistica, închiriere de echipamente, service de etichetare şi multe altele!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pago Labelling SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pago Labelling SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pago Labelling SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.177