Direct la continutul paginii »

Siarom SRL
Avand in vedere capacitatile de productie pe care le detinem, suntem in masura ca in termen de 72 ore sa raspundem solicitarilor clientilor, fara a face rabat de la calitate.

Pentru a raspunde cat mai bine solicitarilor, prelucram produsele abrazive din materiile prime aduse de la diversi furnizori, dar pe langa acestea supunem conversiei si materiale abrasive ale clientilor nostri.

Pentru a avea garantia calitatii produselor noastre, in decursul timpului am fost si suntem auditati si certificati de catre porducatori importanti de produse abrazive pe suport flexibil.

SIAROM a fost infiintat in anul 2003, si de la inceput si-a dobandit statutul de producator independent si de sine statator al unor produse abrazive pe suport flexibil cum ar fi: benzi fara sfarsit - inguste si late-, discuri, coli, role, si alte forme poligonale si produse speciale solicitate de clientii nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Siarom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Siarom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Siarom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.206