Direct la continutul paginii »

Refraceram SRLÎn anii 1975 - 1985 capacitatea de producţie a fost mărită printr-un vast program de investiţii, noua capacitate asigurînd produse refractare silico-aluminoase, praturi exoterme, plăci termoizolante şi cărămizi termoizolante pentru Combinatul Siderurgic Hunedoara, Combinatul de oţeluri speciale Târgovişte, Sidex Galaţi, S.M.R. Balş şi multe alte societăţi comerciale din industria metalurgică şi constructoare de maşini.

Localitatea BARU, menţionată pentru întâia oară în documentele istorice în anul 1453, este situată în partea de est - sud-est a depresiunii Haţegului, pe cursul superior al râului Strei, la cotul pe care acesta îl face la ieşirea din munţii Sebeşului, în apropierea pasului Merişor prin care şi comunică, de altfel, cu bazinul carbonifer al Văii Jiului.

S.C. REFRACERAM a fost construită în anul 1898 pentru fabricarea de cărămidă de construcţii şi cahle de teracotă. Din anul 1924, la Baru a început şi fabricarea produselor refractare, care a cunoscut o dezvoltare rapidă, fiind singura fabrică de refractare care a funcţionat în perioada celui de-al doilea război mondial.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Refraceram SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Refraceram SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Refraceram SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.218