Direct la continutul paginii »

Adeplast SASocietatea noastra de materiale de constructii·pentru finisaje se preocupa permanent·de cresterea calitatii produselor si·de satisfacerea cerintele clientilor nostri. Astfel, am finalizat planul investitional·si pana in anul 2010 s-au·realizat peste 28.000.000 € investitii in marirea capacitatilor de productie, echipamente logistice·etc.

ADEPLAST S.A. este un producator de materiale de constructii pentru finisaje care are ca obiect principal de activitate producerea si distribuirea de mortare uscate, in special adezivi de gresie si faianta, kituri de rostuit, adezivi pentru lipirea si armarea polistirenului, sape autonivelante, gleturi de ipsos si ciment, tencuieli cu aplicare manuala si mecanizata.
In gama de produse distribuite s-au adaugat termosistemele, vopsele si tencuieli decorative, produsele pentru izolare termica si fonica cum ar fi polistirenul expandat, cel extrudat si vata de sticla.

In urma aplicarii acestuia capacitatea de productie a firmei noastre s-a marit·la aproximativ 700.000 tone / an impartite in doua locatii, Oradea 250.000 tone / an si Ploiesti - Corlatesti 450.000 tone / an. De asemenea la Oradea functioneaza, la o capacitate de productie de 80.000 tone / an, fabrica de vopsele si tencuieli decorative, complet automatizata.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Adeplast SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Adeplast SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Adeplast SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.949