Direct la continutul paginii »

Muller Asco SRLMuller Asco S.R.L. societate mixta romano-elvetiana a fost infiintata in anul 2005 si este reprezentanta exclusiva a Muller Machines SA Elvetia in România.

In stocul lor pe o suprafata de 15000 m2 se gasesc circa 3000 de masini unelte din peste 150 tipuri si peste 800 marci, masini ce pot fi puse la dispozitia clientiilor cu revizii tehnice partiale sau complete si adaptate normelor de securitate actuale.

Contactându-ne, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Experienta Muller Asco S.R.L. asigura relatii bune cu companiile colaboratoare si reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostrii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Muller Asco SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Muller Asco SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Muller Asco SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.838