Direct la continutul paginii »

Prestenerg SRLS.C. PRESTENERG S.R.L. Bucuresti este o societate comerciala atestata ANRE ce presteaza servicii in domeniul instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale.

Din punct de vedere al dotarilor, mijloacele fixe aflate in patrimoniul societatii sunt specifice activitatii desfasurate in toate etapele sale si de un inalt nivel calitativ.

REALIZAM:
Instalatii interioare, care cuprind conductoarele cu toate elementele accesorii de montaj, intrerupere, protectie ce se monteaza in interiorul cladirilor de orice fel. Instalatiile exterioare, la care elementele instalatiei sunt montate in afara cladirilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prestenerg SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Prestenerg SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prestenerg SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.775