Direct la continutul paginii »

Sendone SRLFirma noastra comercializeaza produse si accesorii din fier forjat care a fost utilizat pentru infrumusetarea locuintei din cele mai vechi timpuri.

Fierul forjat este printre cele mai utilizate elemente din care se confectioneaza balcoanele,scarile si balustradele caselor noastre. Nici un alt element nu va putea egala frumusetea si durabilitatea acestui metal in componenta unui balcon sau a unei scari din fier forjat. In depozitele noastre de fier forjat gasiti o gama vasta de accesorii pentru confectionarea acestora cum ar fi: c-uri din fier forjat , s-uri din fier forjat, bulbi din fier forjat, rozete din fier forjat profile amprentate din fier forjat si canelate, ornamente din fier forjat,montanti drepti si curbati din fier forjat,platbanda amprentata si mana curenta din fier forjat diverse modele. Va recomandam sa vizitati depozitele noastre de fier forjat din tara si sa va alegeti din sutele de modele de elemente existente pe stoc,ceea ce va reprezinta cel mai bine pe dumneavoastra.

Elemente de fier forjat pentru garduri, porti, balcoane, scari, grilaje, mobilier sau decoratiuni din fier forjat.

Deci va asteptam in locatiile noastre din, Bucuresti, Brasov, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Buzau, Pitesti, Ramnicu Sarat, Focsani si Bacau, cat si pe site-ul sendone.roContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sendone SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sendone SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sendone SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.