Direct la continutul paginii »

Fidelitas Com SRLPrincipiul sistemelor de aer conditionat se poate enunţa astfel: Practic agentul frigorific absoarbe energia la nivelul unei unităţi şi o eliberează la nivelul celeilalte.

Pompe de caldura: Pompele de caldura difera in functie de sursa de unde isi iau cadura, si agentul care il incalzeste. - Pompa de caldura cu expansie directa care este la fel ca si cea cu serpentina dar diferenta este ca in loc sa circule apa prin serpentina ingropata in pamant, are tevi de cupru prin care circula froen si preiau direct caldura din pamant.

-Pompe de caldura sunt cele AER-APA, asta inseamna ca cele aer-apa, isi iau enegia din aer si incalzesc apa care este circulata in interiorul instalatiei,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fidelitas Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fidelitas Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fidelitas Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.