Direct la continutul paginii »

Chiulan SRLPrincipalele materiale utilizate de CHF la producerea caselor prefabricate pe structura de lemn care au un impact major asupra confortului termic sunt lemnul importat din Germania si izolatia cu vata bazaltica dispusa in structura peretilor, planseelor si acoperisului.

Toate casele realizate de CHF sunt calculate la o rezistenta la seism de minim 8 grade pe scara Richter.

Folosind o structura de lemn precum si o izolatie a peretilor cu lana de lemn sau vata bazaltica beneficiati de tot confortul dvs acustic pe care acest nobil material - Lemnul il poate conferi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chiulan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Chiulan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chiulan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.582