Direct la continutul paginii »

Fancris SRLFirma fondata in anul 1992 cu un potential economic in crestere de la data infiintarii pina astazi, perioada care ofera credibilitate in ceea ce priveste produsele de buna calitate.

Comercializam sobe de teracota, proiectare, executie si transport.

Producem sobe pe roti din cahle de teracota de cea mai buna calitate si culori diferite destinate confortului termic spatiilor de locuit, birourilor, magazinelor si atelierelor de lucru.

Mesterii nostri stapanesc arta asamblarii sobelor din cahle de teracota. In fapt nici o sursa de caldura nu este mai sanatoasa ca teracota ce inmagazineaza rapid puterea calorica a lemnului si o cedeaza treptat in habitatul dumneavoastra, pastrand calitatea aerului pe care il respirati.”
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fancris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Fancris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fancris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.796