Direct la continutul paginii »

Mastel 98 Serv SRLInfiintata in anul 1994 ,firma Mastel Serv are o traditie de peste 10 ani in comercializarea si repararea echipamentelor de padure si gradina si in special a marcii Husqvarna.

Alegerea utilajului potrivit reprezinta o decizie dificila? Noi suntem aici sa va ajutam , dorim sa va sprijinim si sa va acordam un sfat legat de uneltele de gradina pe care trebuie sa le achizitionati.

De asemenea , prin unitatea noastra de service va vom oferi asistenta competenta pentru modul de utilizare , intretinere si pentru reparatii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mastel 98 Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mastel 98 Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mastel 98 Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.