Direct la continutul paginii »

Wertykl Proiect SRLWERTYKL PROIECT este o companie privată care a pornit de la o afacere de familie şi care, pe măsură ce s-a dezvoltat, a atras oameni valoroşi, dinamici şi profesionişti, a căror experienţă face ca serviciile prestate să fie la un nivel de calitate şi seriozitate apreciat de clienţii noştri.

Executăm lucrări de antrepriză în construcţii, excavaţii, terasamente, drumuri, fundaţii speciale, structuri de beton, precum şi alte lucrări de construcţii.

LUCRARI DE TERASAMENTE
- Executam lucrari de pregatire a terenului in vederea realizarii de constructii, urbanizari, realizarea infrastructurii de drumuri: nivelare, compactareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wertykl Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Wertykl Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wertykl Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.219