Direct la continutul paginii »

Huning Trade SRLAutomatizarile pentru portile culisante sunt in 5 versiuni diferite, ele depind de proiectare si greutatea porti.Motorul H30 este indicat pentru porti de pana la 600 kg.

Toate modelele sunt disponibile cu limitator de cursa mecanic sau magnetic.

Automatizarile pentru portile batante sunt in 7 versiuni diferite, brate, articulatii de brate si subterane. O tehnologie noua este R20, cu un design exclusiv, cu profilul creat in culori diferite pentru a da intotdeauna un aspect nou la poarta ta.

Flexibilitate de control de intrare si de a modifica parametru printrun afisaj cu luminozitate ridicata . Pornire graduala si incetinire inainte de oprire poarta. Deschideti poarta indicator luminos, intermitent programul in patru moduri diferite.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Huning Trade SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Huning Trade SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Huning Trade SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.