Direct la continutul paginii »

Hexadome Construct SRLHexadome Construct, parte a grupului Adexsi, ofera partenerilor sai solutii tehnico - comerciale si servicii de cea mai inalta calitate in ceea ce priveste furnizarea si montajul dispozitivelor de evacuare a fumului si gazelor fierbinti.

Cupolete pentru iluminat zenital, ventilatie zilnica si acces

Trape de fum pentru acoperisuri care se modernizeaza HEXACOIF: Fix, Air, Pass, Treuil, MoP, DoP, Dop Eventail, Feu Do, Feu Mo, DoE, DoE Eventail, MoE, access MoE, acces MoT.

Sisteme SOUCHIER pentru fatada: fereastra pentru evacuare fum Exubaie si OTF. Sisteme Souchier pentru acoperis: luminator Certiciel si luminator Certilight.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hexadome Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hexadome Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hexadome Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.781