Direct la continutul paginii »

Instactual SRLS.C. INSTACTUAL S.R.L. a luat fiinta in anul 1997 are un numar de 19 angajati ce isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii: instalatii de gaze naturale, retele de apa si canalizare, instalatii sanitare si de stingere a incendiilor, instalatii de incalzire si ventilatie - climatizare si comertul cu materiale de instalatii.

Societatea noastra va sta la dispozitie cu servicii complete cum ar fi:
- instalatii sanitare si termice;
- montam centrale termice pe combustibili gazos si solid executam verificari tehnice periodice pentru centrale termice instalatii utilizare gaz;
- instalatii alimentare cu apa si canalizare;
- verificari aragaze;Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Instactual SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Instactual SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Instactual SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.