Direct la continutul paginii »

Distri Mat Con SRLFirma de import si distributie cu capital integral privat, fondata la inceputul anului 2008, ofera clientilor sai o gama variata de materiale, scule si unelte de constructii, la cel mai bun raport calitate-pret.


Pe langa produsele pe care le comercializam, dorim sa dam un alt sens relatiei furnizor-beneficiar, care sa aiba la baza nu numai conceptul de vanzare-cumparare, ci si cel de incredere si sprijin reciproc, devenind din parteneri de afaceri, colaboratori apropiati.

- Trafalet Multicolor,
- Drisca Inox dinti 4/6/8/10,
- Mistrie Inox maner ergonContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Distri Mat Con SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Distri Mat Con SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Distri Mat Con SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.