Direct la continutul paginii »

Hiwaters SRLSC HIWATERS SRL a luat fiinta in anul 2008 avand ca obiect principal de activitate amenajarea fantanilor arteziene.

Avand experienta bogata in acest domeniu, concretizata in participarea incepand cu anul 2001 la numeroase proiecte de amenajare fantani arteziene, echipa noastra ofera servicii integrate de specialitate.

Detaliile referitoare la instalatia hidraulica, electrica si la modul de constructie a bazinului sunt definitorii de asemenea pentru un nivel optim al costurilor.

Avand ca si furnizori producatori ce sunt printre liderii mondiali in domeniu, va putem oferi toata gama de produse si accesorii necesare realizarii unei fantani artezieneContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hiwaters SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Hiwaters SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hiwaters SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.