Direct la continutul paginii »

Staza Invest SRLFirma STAZA INVEST SRL are ca obiect de activitate:
- proiectare,
- executie si reparatii in tara si strainatate de constructii civile, industriale si agricole, inclusiv instalatii sanitare, electrice, de incalzire,
- confectii metalice,
- amenajari de spatii, inclusiv executarea lucrarilor de instalatii de gaze.

Societatea are capacitatea de a executa 200t structuri metalice pe luna precum si inchideri perimetrale insumand 5000 m patrati.

S.C. STAZA INVEST SRL detine:
Autorizatie destinata executiei conductelor de transport al gazelor naturale, a statiilor de comprimare, a racordurilor si a statiilor de reglare-masurare-predare a gazelor naturale, aferente acestoraContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Staza Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Staza Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Staza Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.