Direct la continutul paginii »

Soler & Palau SRLS&P a fost înfiinţată în localitatea Ripoll (Spania), în anul 1951, de către ingineriii Eduard Soler şi Josep Palau.

Tehnologie proprie: pentru ca proiectul început de S&P să devină puternic şi să se consolideze în timp, trebuia să se bazeze pe creativitate şi să ofere produse care să diferenţieze compania de restul concurenţei, evitând să imite ce făceau ceilalţi.

Dezvoltarea personală: la S&P promovăm factorul uman, încurajând munca în echipă, contribuţia cu idei, promovarea pe plan intern şi formarea.

Actualmente catalogul S&P oferă o gamă largă de produse de ventilaţie, atât de uz industrial, cât şi casnic, neegalată de nicio altă companie din lume,Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Soler & Palau SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Soler & Palau SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Soler & Palau SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.375