Direct la continutul paginii »

Vadova SRLVopselele lavabile decorative VADY vin in intampinarea dorintei dumneavoastra de a decora spatiul dorit.

Lavabila pe baza de copolimeri acrilostirenici, recomandata pentru zugraveli interioare pe suprafete de beton, tencuiala, BCA, glet.

Grundul Nitro: ste un produs pe baza de rasini sintetice, solventi organici, aditivi si materiale de umplutura.

Antigel: Este un produs pe baza de monoetilen-glicol, stabilizatori si inhibitori de coroziune utilizat pentru sistemele de racire ale motoarelor cu combustie interna sau altor tipuri de instalatii.

Adezivii VADY SUPER sunt produse diluabile cu apa, fabricate pe baza de dispersii apoase de poliacetat de vinil, materiale de umplutura si adjuvanti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Vadova SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Vadova SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Vadova SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.374