Direct la continutul paginii »

Ovasal Trans Abc SRLNoi urmărim satisfacerea clienţilor noştri la un nivel înalt prin oferirea celor mai bune combinaţii de preţ şi calitate a serviciilor, experienţa OVASAL, reprezentând un capitol serios şi un plus de valoare pe care îl punem la dispoziţia acestora.

Fiind prima şcoală de şoferi particulară înfiinţată în judeţul Suceava în 1991, şi având peste 16 ani de experienţă în domeniul instruirii cursanţilor în vederea obţinerii permisului de conducere, şcoala de şoferi OVASAL TRANS ABC SRL şi-a format un nume în domeniul prin profesionalism şi seriozitate.

Serviciul „Rent a car” este conceput pentru a asigura servicii ireproşabile de închiriere auto pentru toţi clienţii.
Compania noastră este orientată atât pentru clienţii de afaceri cât şi pentru cei care îşi planifică o vacanţă, punându-le la dispoziţie autovehicule de cea mai bună calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ovasal Trans Abc SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Ovasal Trans Abc SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ovasal Trans Abc SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.454