Direct la continutul paginii »

Protem Ssm Consulting SRLS.C. PROTEM SSM CONSULTING S.R.L.
ca furnizor autorizat de formare porfesionala, respecta prevederile art 51 din Normele Metodologice de aplicare a legii 319/2006 - lectorii care participa la forma de pregatire sunt persoane cu inalta pregatire profesionala in domeniu, avand o mare experienta in aplicatia practica a legislatiei in domeniile specificate.

S.C. PROTEM SSM CONSULTING S.R.L.
- este o persoana juridica legal infiintata prin Registru Comertului, avand ca obiect de activitate:
organizarea de cursuri de formare/perfectionare in domeniul S.S.M., R.M. ,P.S.I.


Cursurile vor fi finalizate cu atestare in domeniu si certificate recunoscute de catre MMSSF si MECTContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Protem Ssm Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Protem Ssm Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Protem Ssm Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.474