Direct la continutul paginii »

Dialiv Serv SRLVa punem la dispozitie autovehicule noi, performante, instructori profesionisti cu o indelungata experienta-atat practica ,cat si teoretica in initierea viitorilor posesori de permis.

Oferim elevilor si studentilor intelegere maxima, flexibilitate si diverse promotii.

Scoala de soferi DIALIV SERV SRL din Piatra Neamt ,vine in ajutorul dvs. imbinand vointa si elanul tineretii ,cu rabdarea si experienta acumulata de-a lungul anilor.

Ne gasiti usor la adresa: Bld. Traian, nr.29, Blc.A9, parter, Piatra Neamt, pe traseul elevilor ce vin dinspre BCR-Colegiul Cartianu.

Nu ezitati sa ne contactati acum pentru o noua inscriere!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dialiv Serv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dialiv Serv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dialiv Serv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.639