Direct la continutul paginii »

Abc Languages SRLPredarea cursurilor de limba romana pentru straini este pentru ABC Languages un domeniu predilect de instruire. Prin specializarea intensiva a profesorilor nostri in filologie romanica, gramatica normativa, stilistica si limba romana contemporana, designul de curs propus de noi constituie pentru dumneavoastra alegerea cea mai buna.

Cu totii am trecut prin "etapa de A.B.C." in invatarea limbii materne. Aceasta etapa poate fi reluata la orice varsta prin invatarea "A.B.C.ului" unei limbi straine. Cum anume? Prin metode comunicative. Prin accent pe intelegere activa si nu pe invatare pasiva. Prin folosirea celor mai noi manuale publicate in Romania, Marea Britanie si Franta. Dar mai ales prin excelenta si competenta pedagogica! Astfel modulele de training din oferta noastra va dezvaluie pasii spre succes pentru invatarea, perfectionarea si certificarea cunostintelor dvs. de limba romana, engleza si franceza.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Abc Languages SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Abc Languages SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Abc Languages SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.291