Direct la continutul paginii »

Road Centre SRLCursurile noastre pentru examene sunt concepute pentru a vă oferi o pregătire intensivă în vederea succesului la examinarea Cambridge. Admiterea la curs se va face după o testare iniţială şi după stabilirea obiectivelor fiecărui cursant. Acest test iniţial durează între 45 minute şi 2 ore şi cuprinde o testare scrisă şi un interviu cu un profesor pentru stabilirea obiectivelor şi pentru evaluarea competenţelor de exprimare orală.

Fiecare cursant primeşte gratuit suportul de curs - un manual special de pregatire pentru examen şi un caiet de exerciţii. Sesiunile de simulare vă vor ajuta să vă pregătiţi în mod real pentru situaţia de examinare şi sa fiţi conştienţi de toate problemele ce pot apărea - de la conştientizarea a ceea ce înseamnă 6 ore de examinare pană la relaţionarea cu partenerii de examen necunoscuţi în cazul examenului de exprimare orală.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Road Centre SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Road Centre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Road Centre SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.328