Direct la continutul paginii »

Mind Evolution SRLImpreuna cu echipa librariei Carturesti Constanta se structureaza o serie de cursuri open menite sa iasa in intampinarea tuturor celor ce doresc sa se dezvolte. Dorinta noastra a fost sa oferim pe parcursul celor doua ore subiecte cu tematici din dezvoltarea personala si posibilitatea de a pune in practica diferite tehnici din Programarea Neuro Lingvistica (NLP). Formatul ales este: invitatia la a pune in practica pe loc diferite tehnici si provocari venite din partea trainerului si a discuta si impartasi alaturi de ceilalti experienta traita.

Este definitivat si isi incepe activitatea primul soft creat la Mind Evolution: Flexibil.360. Cu ajutorul acestui platforme on-line se realizeaza evaluarea competentelor personale. Este instrumentul cu ajutorul caruia echipa noastra de consultanti are posibilitatea sa investigheze care sunt punctele tari si slabe (la nivel de competente personale) atat la nivel individual cat si la nivelul intregii echipe a companiei client.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mind Evolution SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Mind Evolution SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mind Evolution SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.894