Direct la continutul paginii »

Linguaprof SRLCentrul Linguaprof, cu profesorii si trainerii entuziasti si bine pregatiti, indeplineste toate conditiile necesare pentru a puteainvata in toate orasele unde avem puncte de lucru si/sau profesori si traineri. Oferim cursuri pentru companii, institutii si persoane fizice in Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Craiova, Bistrita, Piatra Neamt, Iasi, Suceava, Onesti, Turda, Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu, Bacau, Baia Mare, Satu Mare si alte orase.

Echipa Linguaprof este alcatuita din profesionisti care predau limbile straine folosind metode de predare moderne, interactive si axate pe COMUNICARE. Suntem primul centru de limbi straine care ofera cursuri de tip "blended learning" pentru companii: cursuri clasice, "in person", completate de cursuri on-line de inalt nivel pentru diverse specializari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Linguaprof SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Linguaprof SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Linguaprof SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.371