Direct la continutul paginii »

Stepping Stone Solutions SRLOferim servicii de formare in regim personalizat, specifice fiecarui client, pe baza unei analize a nevoilor de formare in randul angajatilor, dar si traininguri in sistem “deschis”, cu tematica prestabilita, dedicate clientilor de pe piata libera.

Stepping Stone Solutions asigura servicii de consultanta in vederea implementarii de proiecte cu fonduri europene, prin programele cu finantare oferite de Fondurile Structurale si de Coeziune:

Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane
Programul Operational Dezvoltarea Capatitatii Administrative

Stepping Stone Solutions este o companie specializata care ofera servicii de formare si consultanta in domeniul instruirii, managementului resurselor umane, comunicarii, managementului de proiecte si dezvoltarii afacerilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Stepping Stone Solutions SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Stepping Stone Solutions SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Stepping Stone Solutions SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.173