Direct la continutul paginii »

Aja Cert SRLAJA Registrars Romania si-a canalizat eforturile in dezvoltarea de noi standarde, si anume „Marci de Calitate” in diverse domenii, dedicate companiilor care vizeaza sa atinga nivelul de excelenta in ceea ce inseamna propriul sistem de management si implicit garantarea calitatii serviciilor pentru beneficiari.

AJA Registrars - este un Organism Multinational de Certificare si Instruire, care opereaza in mediul unei mari retele, cu peste 50 de filiale la nivel mondial, capabil sa furnizeze servicii de certificare si formare personal in cea mai mare parte a sectoarelor comerciale si industriale. Politica noastra este proiectata in special pentru a satisface in cel mai bun mod posibil exigentele clientului. Preocuparea noastra este de a crea un leadership profitabil pentru clientii nostri, cu scopul de a contribui la succesul si dezvoltarea lor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Aja Cert SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Aja Cert SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aja Cert SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.781