Direct la continutul paginii »

Trainart SRLIn primul rand, cursurile pe care le concepem si le derulam sunt create astfel incat sa corespunda realitatilor din cadrul companiilor client. Acest lucru este posibil datorita pregatirii dinaintea cursurilor care consta in intelegerea profunda a profilului fiecarui client in contextul concurentei si al domeniului in care acestia activeaza, precum si datorita personalizarii continutului cursurilor conform realitatilor punctuale ale fiecare companii.

TRAINART este compania specialist in pregatirea si derularea de traininguri in domeniul soft skills.
TRAINART a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoile si cerintele companiilor consumatoare de training de pe piata romaneasca, si anume: rezultate concrete in viata reala a cursantilor si aplicabilitate practica imediata a conceptelor predate in cadrul respectivelor traininguri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trainart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trainart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trainart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.043