Direct la continutul paginii »

Dag Impex SRLCentrul de Pregatire Profesională Alexander’s a fost creat in anul 1999 și încă de la început targetul nostru a fost o cât mai bună şi aprofundată pregătire profesională a tuturor categoriilor profesionale. Capitalul este 100% românesc și suntem autorizați de către Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților, Ministerul Muncii Solidarităţii Sociale şi Familiei şi Ministerul Educaţiei.


Societatea modernă în care trăim presupune existenţa unor cetăţeni activi şi responsabili, dornici să se perfecţioneze şi să se autodepăşească.
Fără o calificare nu există posibilitatea de a găsi un loc de muncă şi a fi încadrat pe o anume ocupaţie și deci de a-ți putea construi o carieră de succes. De aceea scopul nostru este calificarea și formarea continuă a adulților pentru creșterea și dezvoltarea competivității pe piața muncii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dag Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Dag Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dag Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.907