Direct la continutul paginii »

Bell Kinder SRLActivităţi opţionale
dans, aikido, înot, limba franceză, actorie, muzică, learn2be
Activităţi extracurriculare
vizite la muzee, zoo, grădina botanică, spectacole de teatru, excursii

Apreciem importanţa educaţiei prescolare în dezvoltarea copilului pe termen lung şi dorim să le asigurăm căldura şi grija potrivite nevoilor lor. Activităţile se desfăsoară din punctul de vedere al copiilor ca o joacă. Este vorba de o joacă organizată de educatoare care conduce astfel spre atingerea obiectivelor educaţionale în cel mai plăcut şi lipsit de efort mod.

Gradiniţa Bell funţioneazムdin 2006 şi oferă copiilor între 2 şi 7 ani un mediu sigur în care pot învăţa şi se pot dezvolta fericiţi, încrezători şi competenţi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bell Kinder SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Bell Kinder SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bell Kinder SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.138