Direct la continutul paginii »

Info Center Group SRLEvaluari si certificari ale competentelor profesionale,
se realizeaza la locul de munca, in conditii reale de munca, fara curs ci numai verificand de catre evaluatori autorizati A.N.C. / C.N.F.P.A. competentele profesionale ale candidatilor pentru ocupatii / calificari din domeniul resurse umane, silviculturii, industriei lemnului, domeniului tehnic, pentru care suntem autorizati.

CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA INFO CENTER GROUP Sibiu are implementat si certificat din anul 2009, un sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului SR EN ISO 9001:2008, detinand certificatul nr. 2013 RENAR Romania. Politica de calitate are la baza factorul determinant in realizarea si cresterea performantelor organizatiei si anume calitatea cursurilor pe care le furnizam clientilor, eficacitatea crescanda si cresterea rentabilitatii pe termen lung.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Info Center Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Info Center Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Info Center Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.039