Direct la continutul paginii »

Melinteanu Prest SRLIn prezent, scolarizam pentru toate categoriile de permis avand puncte de lucru in Focsani, Adjud si Panciu unde cursanti nostri beneficiaza de cele mai bune conditii de scolarizare.
Pana in prezent scoala noastra a scolarizat peste 15.000 cursanti - numai in anul 2007 am scolarizat circa 2000 cursanti ceea ce ne face sa fim scoala cu cei mai multi cursanti din judetul Vrancea.

Scoala noastra de soferi este cunoscuta pentru calitatea cursurilor si promptitudinea de care dam dovada, ridicand astfel cursurile la un raport calitate - pret de exceptie.

Chiar in momentul inscrierii veti prezenta buletinul de identitate, avizul psihologic si veti achita un avans minimal de 200 lei. Pentru definitivarea dosarului dvs., pe perioada instruirii teoretice, trebuie sa mai aduceti si celelalte acte (pentru mai multeinformatii apelati cu incredere telefonul secretariatului nostru sau sediie noastre din Focsani, Adjud sau Panciu). Deasemenea, la inscriere, veti semna un contract cu societatea nostra, care contine termenii si obligatiile partilor (ale dvs. ca beneficiar si ale societatii noastre ca executant) privind serviciul de instruire a dvs. in vederea dobandirii carnetului de conducere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Melinteanu Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Melinteanu Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Melinteanu Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.310