Direct la continutul paginii »

Afacov Consulting Group SRLDiplomele primite de S.C.Afacov Consulting Group S.R.L. de-a lungul anilor de la Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna, ca o recunoaştere a activităţii deosebite desfăşurate în categoria sa de activitate.

Procesul de Evaluare şi Certificare nu durează mai mult de 30 de zile, se efectuează la locul de muncă al solicitantului şi nu presupune scoaterea din producţie a acestuia!

Din dorinţa de a mări calitatea serviciilor furnizate şi pentru a mări încrederea clienţilor faţă de acestea, S.C. Aida S.R.L. a decis implemenatrea unui sistem de management al calităţii care să permită certificarea ISO 9001.

Certificatele de Competenţe Profesionale, eliberate sub autoritatea Autorităţii Naţionale a Calificărilor (A.N.C., fostă C.N.F.P.A.) sunt recunoscute la nivel naţional şi în întreaga Uniune Europeană.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Afacov Consulting Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Afacov Consulting Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Afacov Consulting Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.598