Direct la continutul paginii »

Nutricom SACu peste 500 de angajati cu vasta experienta in domeniu, NUTRICOM SA se afla intr-un proces de continua dezvoltare si modernizare.

Compania detine ferme si abatoare de pui si porci.

NUTRICOM SA, cu sediul in orasul Oltenita, judetul Calarasi, la doar 60 km de capitala, Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti producatori de nutreturi combinate din Romania.

In prezent, NUTRICOM SA are capital in intregime privat, investitorii urmarind printr-un proces de modernizare continua sa aduca activitatea la nivelul celei din Uniunea Europeana.

S.C. AVICOLA CALARASI SA realizeaza trimestrial monitorizari ale factorilor de mediu (aer, apa, sol, zgomot). Rezultatele acestor monitorizari releva faptul ca nu exista depasiri ale valorilor normale pentru nici unul din factorii de mediu.- Data 24.10.2011Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nutricom SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Nutricom SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nutricom SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.999