Direct la continutul paginii »

Horiapres SRLMonitorul de Valcea exceleaza printr-o tinuta grafica cu adevarat de exceptie, ceea ce permite in paginile sale realizarea unor reclame care pot satisface si cele mai mari exigente.

Director general este Bogdan Horia Hodoroaga, editorul sef al tuturor publicatiilor care apar sub sigla Monitorului de Valcea.

Redactia ziarului Monitorul de Valcea este o combinatie perfecta intre entuziasmul tineretii unor redactori precum Monica Feher, Claudia Mocanu, Bogdan Nicula si experienta doamnei Reli Ungureanu, cea care este, inca de la infiintarea ziarului, capul limpede al intregii redactii.

De remarcat ca si generatia de mijloc este bine reprezentata prin Laurentiu Ilina si prin redactorul de sport Gabi Cirjaliu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Horiapres SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Horiapres SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Horiapres SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.989