Direct la continutul paginii »

Miatur SRLCofetaria Steaua, cu laborator in Cluj Napoca, este cunoscuta pentru producerea si comercializarea de torturi de nunta, torturi aniversare, prajituri proaspete, specialitati de patiserie. Desavarsim arta cofetariei prin calitatea ingredientelor si diversitatea cremelor utilizate, dar in special prin pasiunea cu care cofetarii si patiserii nostri isi realizeaza creatiile, avand ca unic scop satisfacerea gusturilor si nevoilor clientilor nostri.

Laboratorul nostru este atestat sanitar veterinar si dispune de utilaje de productie de ultima generatie. Siguranta alimentara si calitatea produselor este de cea mai mare importanta pentru noi. Inginerii nostri tehnologi monitorizeaza permanent starea de perfecta igiena si au grija sa foloseasca materii prime de la cei mai buni furnizori.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Miatur SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Miatur SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Miatur SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.803