Direct la continutul paginii »

C I A Aboliv SRLn octombrie 2006 s-a dat in folosinta fabrica noua, care corespunde normelor U.E., cu o capacitate de aprox. 30 t preparate / zi. Tot in anul 2006 s-a imbunatatit si linia tehnologica, prin achizitionarea de noi utilaje performante. Capacitatea de productie a crescut la aprox. 30 t / zi, s-au creat noi locuri de munca, in prezent societatea avand peste 200 angajati.

In anul 2007 s-au implementat sistemele HACCP si ISO9001:2000, obtinandu-se si Autorizatia Veterinara de Schimburi Intracomunitare.

La ora actuala producem peste 200 de produse din toata gama de preparate din carne. Produsele noastre se vand sub doua brand-uri cunoscute si apreciate de multa vreme pe piata: BRIO si APETIT. Calitatea acestor produse ne face sa fim prezenti in marile retele de supermarket-uri, cat si pe piata traditionala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale C I A Aboliv SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre C I A Aboliv SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii C I A Aboliv SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.157