Direct la continutul paginii »

Gourmet Coffee SRLin dorinta de a impartasi cu restul lumii pasiunea sa aparte pentru cultura si gustul unic al cafelei, Sherif a infiintat compania Gourmet Coffee alaturi de care a adunat 15 ani de experienta si numerosi clienti pe piata nationala si internationala, atat in sectorul privat cat si in cel public.

Compania noastra are drept scop producerea si distributia cafelei de specialitate precum si prestarea de servicii in segmentul Bar de cafea, pe care Sherif le doreste impecabile. Dolce Nera este un brand de succes creat de compania noastra, sortimentele reunite sub acest brand fiind favoritele expertului nostru - barista, dar si cele desemnate de voi drept cele mai populare.

Crearea amestecurilor deosebite de cafea este domeniul in care excelam. Ca barista si trainer autorizat din partea S.C.A.E. (ASOCIATIA DE SPECIALITATE A CAFELEI DIN EUROPA situata in Anglia), Sherif detine cunostinte bogate in amestecarea sortimentelor, prajirea si macinarea cafelei, precum si preparerea acesteia conform standardelor de calitate impuse de tehnologia italiana.

Astfel, comandand de pe siteul Dolce Nera aveti garantia ca fiecare sortiment de cafea prezentat aici este un preparat de calitate, pregatit din grija si experienta unui adevarat cunoscator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Gourmet Coffee SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Gourmet Coffee SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Gourmet Coffee SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.694