Direct la continutul paginii »

Cofetaria Dana SRLFie ca doresti sa comanzi tortul de nunta, tortul aniversar, sau sa te rasfeti cu cele mai alese produse de cofetarie, ori sa petreci clipe de neuitat cu cei dragi in ambiata selecta a unui restaurant modern, exista un loc in Turda unde poti sa le ai pe toate.

Cofetaria Dana detine un laborator modern, animat de un personal calificat cu o vasta experienta in domeniul produselor de cofetarie, gata oricand sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Restaurantul Dana este o oaza de eleganta si confort intampinand vizitatorii cu un meniu care imbina stilul traditional cu cel contemporan, fiind alcatuit din cele mai fine si sofisticate ingrediente.

Rafinatele optiuni de mancare, delicioasele tentatii ale deserturilor si cadrul prietenos, precum si servirea de inalta clasa, asigura o experienta memorabila.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Cofetaria Dana SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Cofetaria Dana SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Cofetaria Dana SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.169