Direct la continutul paginii »

Claus August 2003 SRLCofetaria Claus din Bucuresti este specializata in producerea si vanzarea de produse de patiserie si cofetarie, oferindu-va adevarate creatii delicioase si aromate, pe care le puteti savura in momentele deosebite din viata dumneavoastra. 
 
Magia gustului prajiturilor de alta data, gasite doar la "Capsa" si "Nestor", a fost si este un ideal pentru noi, si dupa aproape 4 ani de activitate putem spune ca ne-am apropiat si pe alocuri chiar depasit.
 
Brand-ul Claus are o oferta generoasa de produse traditionale, clasice, cat si produse moderne din ingrediente naturale, cuprinzand: prajituri, cozonaci, torturi de mireasa, torturi aniversare personalizate la comanda, torturi nunta, comenzi cozonaci Paste, Craciun, Anul Nou, torturi botez, miniprajituri, bomboane, fursecuri.
 
Cofetaria noastra dispune de laborator propriu de cofetarie si patiserie, cat si de punct de desfacere propriu, amplasat pe Bulevardul Banu Manta, nr.21A, langa Primaria sector 1, unde comercializam o gama diversa de produse de cofetarie si patiserie
 
Torturile pot lua forma unor personaje de desene animate indragite de copii- Thomas and friends, Tom si Jerry, Tweety, Mickey Mouse, Barbie- sau pot sugera pasiunile sarbatoritului - masini de curse, mingi de fotbal, rachete de tenis etc. Torturile surpriza pot avea forme diverse: dreptunghi, patrat, romb, rotund, iar torturile de ocazie realizate pentru un numar mare de invitati pot fi asezate pe stative, in etaje. 
 
Pentru comenzi speciale - torturi de nunta, torturi aniversare personalizate pentru evenimente speciale, cozonaci, cantitati mari de prajituri sau foietaje - va asteptam la sediul nostru pentru stabilirea detaliilor.
 
 
 
 
 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Claus August 2003 SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Claus August 2003 SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Claus August 2003 SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.047