Direct la continutul paginii »

Unilact Transilvania SRLn armonie perfecta cu natura, nealterandu-i dealurile insorite sau luncile manoase, am pus bazele celei mai importante investitii in lactate din judetul Alba si zonele invecinate.

Am pornit la drum in urma cu opt ani cu o mana de oameni iscusiti si plini de ambitie. Am construit o ferma moderna care administreaza peste 800 ha cultivate majoritatea cu cereale. Accentul a fost pus pe NATURA, pe tot ce inseamna protejarea ei in forma initiala.

Am reusit cu multe eforturi sa punem pe picioare cea mai moderna fabrica de lactate din zona, construita din temelie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unilact Transilvania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Unilact Transilvania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unilact Transilvania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.996