Direct la continutul paginii »

Ava Star SRLvand o traditie in abatorizarea de vita si porc, transmisa din generatii, Avastar® incepe sa isi faca simtita prezenta pe piata din Romania inca din 1994.

Intr-un mediu economic incert, compania a avut o evolutie continua, bazata pe investitii in tehnologie, modernizare si formare profesionala, avand ca principal obiectiv satisfactia clientilor si siguranta alimentelor.

Alaturi de SAPARD si Comunitatea Europeana, sunt realizate o serie de investitii, din care cea mai insemnata depasind 2.000.000 Euro, investitie menita sa raspunda celor mai exigente norme de siguranta alimentara. Capacitatea de productie este de asemeni sporita, linia tehnologica fiind proiectata pentru un flux de 5000 tone/an si o capacitate de depozitare de 100 tone/zi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ava Star SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ava Star SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ava Star SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.378