Direct la continutul paginii »

Sonimpex Serv Com SRLa urmare a inovarii permanente pe segmentul alimentelor functionale (benefice pentru sanatate) si diversificarii productiei din ultimul an, compania noastra a primit pentru a doua oara acest titlu pentru intreaga sa gama de dulceturi fara zahar adaugat sau conservanti, realizate dupa o reteta speciala inregistrata la OSIM sub numele de “Topoloveana”.

In aceasta gama intra: Dulceata de capsuni, Dulceata de cirese negre, Dulceata de visine, Dulceata de afine ecologice, Dulceata de gutui, Dulceata de prune cu migdale dulci ecologice.

De asemenea, titlul mai este acordat si pentru Zacusca de vinete ”Topoloveana”, fara conservanti si fara aditivi alimentari (E-uri).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sonimpex Serv Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sonimpex Serv Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sonimpex Serv Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.750