Direct la continutul paginii »

Ati Cream SRLFabrica produce îngheţată de calitate, din arome şi materii prime naturale şi natural identice, într-o sortimentaţie variată, adresându-se unei largi mase de consumatori prin stabilirea unor preţuri accesibile.

Producţia de îngheţată a început în iulie a anului 1994, prin fabricarea îngheţatei cu diferite arome prin umplere manuală. Pe parcursul anilor, societatea a făcut eforturi deosebite pentru investiţii, pentru creşterea şi diversificarea producţiei şi extinderea pieţei de desfacere.

Cu investiţii producţia de îngheţată s-a triplat, ajungănd în anul 2007 la peste 1200 tone/an.

În ceea ce priveşte capacitatea de producţie, cca. 6000 kg / zi, număr mediu de 65 salariaţi, precum şi în funcţie de indicatorii economico-financiare, societatea se încadrează în categoria de întreprinderi mici în sectorul alimentar.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ati Cream SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ati Cream SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ati Cream SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.901