Direct la continutul paginii »

Montana Popa SRLS.C. MONTANA POPA S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1993, cu obiectul principal de activitate "fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)", constituind astfel un promotor al acestei ramuri de procesare din industria alimentară pe raza judeţului Alba.

Pe parcursul activităţii sale obiectivul principal a fost menţinerea unui standard înalt al calităţii produselor, fapt ce a determinat clasarea firmei în topul producătorilor din branşă, atât pe plan local cât şi în regiunile limitrofe.
Încă de la înfiinţare, obiectul principal de activitate a fost producerea cărnii şi procesarea acesteia.

Începând cu anul 1996, S.C. Montana Popa S.R.L. a reuşit amenajarea unui abator propriu în suprafaţă de 410mp, optând pentru o soluţie integrată şi anume abatorizare-procesare-comercializare, considerându-se că acest tip de activitate are o înaltă rată a rentabilităţii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Montana Popa SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Montana Popa SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Montana Popa SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.334